• Badem (Prunus armygdalus)
  Badem (Prunus armygdalus)
  Badem ima najveću nutritutivnu vrijednost od svih orašastih proizvoda. Osim bjelančevina i ugljikohidrata, bogat je jednostruko nezasićenim masnim kiselinama poput maslinova ulja. One povoljno djeluju na metabolizam masti u organizmu, jer podižu razinu dobrog ili HDL kolestorola, koji se ponaša kao "čistač" odnoseći višak kolestorola. Također imaju povoljan učinak na krvožilni sustav i srce, te cirkulaciju u cjelini. Neke studije pokazuju da također smanjuje pojavnost sekundarnog karcinoma.
 • Brusnica (Vaccinium vittis idaea)
  Brusnica (Vaccinium vittis idaea)
  Brusnica je prirodni antibiotik, koji uništava štetne bakterije i gljivice u tijelu. Istraživanja su pokazala da brusnica može spriječiti pojavu infekcije urinanrnog trakta, da djeluje na uništenje bakterije koja je uzročnik čira na želucu, smanjuje rizik od pojave bolesti zuba i zubnog mesa. Isto tako, sastojci brusnice smanjuju rizik od različitih karcinoma, kao što su rak dojke i debelog crijeva. Također, smanjuju šećer u krvi i prevencija su kod kardiovaskularnih bolesti.
 • Mahunarke
  Mahunarke
  Mahunarke su povrće koje, pomaže u borbi protiv različitih vrsta raka.Bogati antioksidansima, balastnim tvarima, te fenolima i flavonoidima, grah, grašak i leća su bitan faktor u borbi protiv raka dojke.Mahunarke imaju gotovo idealan nutritivni sastav.Isto tako, mahunarke su niskokalorične, snižavaju nivo kolesterola u krvi, prikupljaju toksine u probavnom traktu, te je dokazano njihovo ljekovito djelovanje na rak debelog crijeva, prostate, te menopauzu kod žena.
 • Kikiriki
  Kikiriki
  Kikiriki bi mogao postati važno oružje u borbi protiv srčanoga udara, pokazuju rezultati posljednjeg istraživanja. Grickanje kikirikija ili jedenje maslaca od kikirikija najmanje pet puta tjedno može prepoloviti rizik od srčanoga udara. Otkriveno je da kikiriki snižava kolesterol, spriječava upale i poboljšava stanje krvnih stanica oko srca.
 • Smokva (Ficus carica)
  Smokva (Ficus carica)
  Smokva je bogat izvor kalcija, željeza, magnezija, vitamina B6 i kalija. Ima nizak sadržaj masnoća i osigurava više vlakana od bilo kojeg drugog voća ili povrća. Magnezij je jedan od ključnih čimbenika koji naš organizam štite od štetnog utjecaja psihičkog stresa. Osobito se preporučuje uzimati namirnice bogate magnezijem u stanjima napetosti, anksioznosti, depresije i kod predmenstrualnog sindroma. Smokva sadrži dosta prirodnog šećera, te je izvrsno "gorivo" za mozak.
Chia 175g i Quinoa 200g
2708
U ponudi nova linija Zdrave hrane za sada sa 2 proizvoda Chia crne sjemenke 175g i Quinoa bijele sjemenke 200g
Pročitaj više
NOVO PAKIRANJE - Kikiriki prženi slani
0912
Nova pakiranja "Kikiriki prženi slani" od 70, 170 i 320 grama dostupna za isporuku.
Pročitaj više
Uprava EuroCompany99 BiH
Adr: Put za Međugorje bb, 88 320 Ljubuški
Tel: +387 (0) 39 849 700
Fax: +387 (0) 39 849 704
E-mail: eurocompany99@tel.net.ba eurocomp@eurocompany99.com
20010 © Euro Company 99. Sva prava pridržana. Design&development by ENDORA