Eurocompany99 u Hong Kongu

Hong Kong, grad u Aziji koji svojim ukupnim brojem stanovnika premašuje ukupni broj stanovnika BiH i Hrvatske zajedno, novo je tržište poslovanja i prodaje proizvoda naše tvrtke.

Na tržište Azije plasirali smo proizvode suhog voća, orašastih plodova i sjemenki svoje robne marke i vrlo smo ponosni da će se naša prepoznatljiva crvena boja i crvena lenta na proizvodima nalaziti i „s druge strane svijeta“. Svako novo tržište je izazov za prodaju, ali i za pripreme koje prethode i koje uključuju veliki broj učesnika, počevši od istraživanja novog tržišta, istraživanja mogućnosti i zakonskih regulativa, proučavanja kulture i potreba novog tržišta, učenja jezika i deklariranja proizvoda na tuđem jeziku. Tisak na kineskom pismu bila je najveći izazov, ali je ujedno izazvao i najviše interesa prilikom razvijanja ovog značajnog projekta.

Ulaskom na tržište Hong Konga planiramo još veće korake, a to je plasirati se na najatraktivnije tržište u rastu - Kina. Ovime Eurocompany99 pokazuje i svoju perspektivu i snagu u razvoju i u svojim mogućnostima.

Objava: 13. 03. 2019.

Ostale novosti