Posao i karijera

Otvoreni natječaji

Postanite dio našeg tima!

Uspjehu naše tvrtke zasigurno najviše pridonose naši zaposlenici. Briga o našim zaposlenicima direktno utječe na uspjeh cijele tvrtke. Prilikom odabira kadrova i zapošljavanja brinemo da to budu visoko motivirani ljudi koje želimo zadržati u našem timu. Motiviranost postižemo ugodnim okruženjem u kojemu se nudi mogućnost edukacije i napretka te razvoja karijere. Razvojem svakog našeg pojedinca razvija se i kolektiv te naša tvrtka.

U svojem 20 godišnjem djelovanju trenutno zapošljavamo gotovo 200 uposlenika, a zbog razvoja proizvodnje te prodaje na postojećim i novim tržištima često imamo potrebu za novim djelatnicima, kako u Bosni i Hercegovini gdje se nalazi proizvodni pogon s prodajom, tako i u Hrvatskoj i Srbiji koje su podružnice sa čitavim vlastitim organizacijskim strukturama.

Također, povremeno se javljaju potrebe i za sezonskim ili privremenim zaposlenicima za razne poslove, a naš cijeli tim rado prihvaća i studente na praksu koji će od nas zasigurno steći iskustvo i znanje na raznim poslovnim razinama i u raznim poslovnim procesima.

I u slučaju kada nemamo otvorenih natječaja za radne pozicije, svoj životopis nam možete uvijek poslati putem priložene kontakt forme ili na kontakt: eurocompany99@tel.net.ba ili na naše adrese putem pošte.

Prijava za posao